מרציפן שקדים ביתי בקלי קלות ?
דף הבית » מרציפן שקדים ביתי
מרציפן שקדים ביתי בקלי קלות ?
* 200 גרם שקדים מולבנים טחונים או קמח שקדים
* 100 גרם אבקת סוכר
* 1 כף מים
* 1/2כפית מיץ לימון
* אפשרי: 1/2כפית מי ורדים
מכניסים את כל הרכיבים למעבד מזון, ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת כדור במרקם שמזכיר פלסטלינה. אם התערובת פירורית מדי, מוסיפים עוד 1 כפית מים.
על משטח עבודה מגלגלים לגלילים בקוטר 1 ו-1/2 ס”מ, וחותכים למעוינים באורך 3 ס”מ.
ניתן לטבול כל מעויין בשוקולד מריר מומס.
נשמר בכלי אטום במקרר עד חודש.