לזניה טבעונית משגעת

שילוב של פסטה, טופו לרוטב עגבניות וירקות. מנה שהיא ארוחה, והילדים שלי מטורפים עליה…

לזניה טבעונית משגעת

שילוב של פסטה, טופו לרוטב עגבניות וירקות. מנה שהיא ארוחה, והילדים שלי מטורפים עליה…

מרכיבים:

חבילת דפי לזניה (השתמשנו רק ב3/4 חבילה) לרוטב עגבניות: גמבה גדולה 2 עגבניות 2 מקלות סלרי ענקיים צרור ענק של עלי בזיליקום טריים 2 חבילות רסק עגבניות כפית מלח 2 כפות שמן זית כפית אורגנו חצי כוס מים (או יותר)

לממרח טופו:

500 גר' טופו כף מיץ לימון כפית טימין מיובש 2 כפות שמן זית כפית מלח כף פתיתי שמרי בירה חצי כפית מלח שחור (לא חובה אבל מוסיף) רבע כוס חלב סויה (או יותר) *אם אוהבים לזניה עם שכבה של ירקות אנטיפסטי (אז יש להכין אנטיפסטי – פרוסות דקות בטטה/חציל/קישוא אפויות בתנור עם שמן זית ומעט מלח) אפשר לשלב בין השכבות.

הכנה:

בבלנדר טוחנים את כל מרכיבי הרוטב למרקם חלק. במיקסר טוחנים טופו לפירורים, מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד שנוצר ממרח טופו. מסדרים בתבנית גדולה את השכבות באופן הבא: מצקת גדולה של רוטב עגבניות, אחר כך שכבה של דפי לזניה, אחר כך שכבה של ממרח טופו אחר כך מצקת רוטב עגבניות, ואז שכבה של דפי לזניה. חוזרים עם עוד 2-3 שכבות (שכל אחת מורכבת מממרח טופו, רוטב עגבניות ודפי לזניה) מסיימים בשכבה של רוטב עגבניות (חשוב). להזליף מעל הכל שמן זית לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות. בתיאבון ולבריאות!

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

סדנת יוגה

חטיף אצת נורי

NO PAIN NO GAIN

כיצד להתגבר על מחשבות

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים