מקושקשת טופו

טעים חם, לצד ירקות או קר בתוך כריך.

מקושקשת טופו

הכנה

מפוררים את הטופו ומאדים, עם כף שמן, במחבת גדולה על להבה בינונית.

  1. מערבבים מדי פעם ומפוררים, כמה דקות עד שהטופו מתחיל להזהיב ולהתבשל.
  2. מוסיפים שיבולת שועל וזיתים ומערבבים.
  3. מוסיפים רוטב סויה וכורכום (בשביל הצבע) ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים חלב סויה ומערבבים קלות.
  5. טועמים ומתקנים טעמים, אפשר להוסיף תבלינים נוספים לפי הטעם.
  6. מורידים מהאש.

טעים חם, לצד ירקות או קר בתוך כריך.

בתיאבון ולבריאות! ?

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

להפוך לאדון להכרה וללב + מסר השראה יומי

שלושת עמודי התווך

טיפים מצננים לקיץ

רעיון לארוחת צהרים קלילה וטעימה

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים