פשטידת ירקות טבעונית

פשטידת ירקות טבעונית

החומרים:

5 יחידות גזר

3 יחידות תפוח אדמה

כוס אפונה ירוקה

צרור כוסברה

חצי צרור פטרוזליה

2 כוסות קמח חומוס

חצי כוס שמן זית

כוס מים

כפית כורכום

כפית פלפל שחור

כף פפריקה

חצי כפית אבקת חילבה

כף מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

מבשלים במים את הגזר, האפונה ותפוח האדמה. את הירק קוצצים דק, כולל הגבעולים. את הירקות חותחים לקוביות (בגודל בינוני) ומערבבים בקערה יחד עם שאר החומרים.

משמנים תבנית ויוצקים את התערובת לתוכה. אופים בתנור לעשרים וחמש דקות.

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

פודינג צ'יה

המעבר מטלטלה בין הנאה וכאב לאושר פנימי ותמידי

ניאנשוורי צ'איטנייה

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים