צ'יפסלק

הכי לא בנאלי והכי טעים ומגניב!

המתכון הזה הגיע מהגן של הבן שלי, אחרי שהוא אמר לי "ברור – אני ממש אוהב סלק בתנור" ואני בטעות השארתי בתנור קצת יותר מדי זמן ויצא צ'יפס סלק!

צ'יפסלק

הכי לא בנאלי והכי טעים ומגניב!

המתכון הזה הגיע מהגן של הבן שלי, אחרי שהוא אמר לי "ברור – אני ממש אוהב סלק בתנור" ואני בטעות השארתי בתנור קצת יותר מדי זמן ויצא צ'יפס סלק!

מרכיבים:

  • סלק טרי
  • שמן
  • מלח
  • טימין/קורנית
  • רוזמרין

הכנה:

  1. שוטפים היטב את הסלק (אני אוהבת להשאיר את הקליפה אבל ניתן גם לקלוף)
  2. חותכים לפרוסות דקות יחסית, וכל פרוסה חותכים לרבעים.
  3. בקערה מערבבים עם 2 כפות שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם.
  4. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ניתן להניח ענף רוזמרין וענף טימין.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20-30 דק או עד שמוכן וטעים (להיזהר שלא ישרף).
להגיש חם! בתיאבון ולבריאות ??

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

טורטיות תפו"א וברוקולי

שיר סופר

קציצות טבעוניות של סבתא שלי

העולם שמולנו – קצה הקרחון של המציאות המוחלטת

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים