דף הבית » פשטידת גזר וקישואים
4 קישואים
3 גזרים
1/4 כוס כרוב קצוץ דק
1 צרור שמיר קצוץ דק
1/3 כוס שמן
2 כפות טחינה גולמית
1.5 כוס קמח תופח (כוסמין/ חיטה מלא/ או שילוב של קמחים בתוספת כפית אבקת אפייה).
1 כף ג’ינג’ר מרוסק דק
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כפית חוויג׳
חופן אגוזי מלך
מלח פלפל לפי הטעם.
1. לחמם תנור ל 180*
2. לרפד תבנית בנייר אפיה
3. לקצץ כרוב ולהקפיץ במחבת משומנת קלות.
4. לצרף תבלינים. ושמיר.
5. במעבד מזון או מגרדת גסה לגרד קישואים וגזרים.
6. בקערה גדולה להניח את כל הירקות השמן והטחינה לערבב היטב.
7. להוסיף את הקמח בהדרגה. לתקן תיבול.
8. להניח בתבנית המכילה את כמות התערובת. לפזר אגוזי מלך מלמעלה.
לאפות במשך 35-45 דקות.
9. להגיש לצד סלט טרי
ב ת י א ב ו ן !!