פלפל שושקה ממולא גבינות

מכינים את תערובת הגבינות שיהיה מספיק למילוי ויהיה סמיך ולא נוזלי הגבינות הצהובות מחזיקות את הגבינה באפיה

קולים על האש את הפלפלים חשוב שיהיו גדולים מספיק למילוי מיד אחרי הקליה שמים בשקית ניילון שיהיה יותר קל לקלף אחרי כמה דקות מקלפים תחת מים את הקליפה

פלפל שושקה ממולא גבינות

מתכון

6 פלפלי שושקה/פלפל לבן

חבילת גבינה טוב טעם

תערובת גבינות מגורדות לפי הטעם גבינה צהובה /גבינת עיזים/פטה/מוצרלה

כף חלבון סויה כתחליף ביצה

רבע כוס גבינה צהובה לפיזור למעלה

אופן הכנה

מכינים את תערובת הגבינות שיהיה מספיק למילוי ויהיה סמיך ולא נוזלי הגבינות הצהובות מחזיקות את הגבינה באפיה

קולים על האש את הפלפלים חשוב שיהיו גדולים מספיק למילוי מיד אחרי הקליה שמים בשקית ניילון שיהיה יותר קל לקלף אחרי כמה דקות מקלפים תחת מים את הקליפה

ממלאים את הפלפלים עם הגבינה באמצעות כפית שיהיה ממולא לאורך כל הפלפל אפשר לסגור עם קיסם עץ

מניחים בתבנית מפזרים מעל,קצת שמן זית וגבינה צהובה אפשר גם קשקבל

אופים בתנור על 200 לפחות חצי שעה עד שנראה ככה

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

מהו אוג'ס ואיך זה קשור למערכת החיסון שלנו?

גאיטרי מעיין

המצפון – חבר או שופט?

גיא דקל

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים