עוגת גן השושנים

ללוש בצק, לתת לבית להתמלא ריחות מתוקים מהתנור, אחת הפעילויות הנחמדות לימי החורף ואצלנו גם להכנות לשבת. המתכון כל כך פשוט שאפשר להפעיל את הילדים…

עוגת גן השושנים

ללוש בצק, לתת לבית להתמלא ריחות מתוקים מהתנור, אחת הפעילויות הנחמדות לימי החורף ואצלנו גם להכנות לשבת. המתכון כל כך פשוט שאפשר להפעיל את הילדים…

מרכיבים:

לבצק:

2 וחצי כוסות קמח

רבע כוס סוכר

כפית שמרים יבשים

3/4 כוס מים פושרים

1/4 כוס שמן

לרוטב:

כף שמן קוקוס מומס

1/4 כוס סירופ מייפל

1/4 כוס אבקת סוכר

1 כפית תמצית וניל

1/3 כוס קקאו

הכנה:

ללוש את חומרי הבצק, להניח בקערה עמוקה ולכסות במגבת להתפחה של שעה במקום חמים.

לערבב את חומרי הרוטב בקערה עד לקבלת ממרח שוקולד.

לקמח משטח גדול ולרדד דק דק את הבצק.

למרוח 5 כפות של ממרח השוקולד על כל הבצק.

לגלגל רולדה ארוכה

לחתוך לשושנים בעובי 3 ס"מ בערך.

לסדר את השושנים בתבנית ברווחים של חצי ס"מ (ממש קטנים). לכסות במגבת להתפחה של 10 דקות .

לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

ניתן לבזוק אבקת סוכר ולהגיש חם!

בתיאבון ולבריאות!

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

מנטרות מטובלות בדבקות

ליל הסדר בשיבננדה

דלעת אפויה ברוטב פסיפלורה וריבת תפוז

חטיף אצת נורי

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים