עוגת בננות

טעם של קיץ (אבל גם של חורף) , מתוק (אבל בלי שמן),

קל הכנה, מתאים לילדים וגם נגמר במהירות

עוגת בננות

טעם של קיץ (אבל גם של חורף) , מתוק (אבל בלי שמן),

קל הכנה, מתאים לילדים וגם נגמר במהירות

מרכיבים:

4 בננות בשלות

1/2 כוס חלב רגיל/צמחי

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס מייפל

2 כפיות חומץ  ( מומלץ להחליף את החומץ בלימון )

2 כוסות קמח מנופה (איזה שרוצים, אני השתמשתי בתערובת של קמח חומוס, קמח שקדים וקמח חיטה מלא)

כפית קינמון

חצי כפית אגוז מוסקט

רבע כפית הל טחון (לא חובה)

כפית אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתיה

הכנה:

מחממים תנור ל175 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה. מועכים בקערה גדולה בננות למחית, מוסיפים רטובים ומערבבים.

מוסיפים יבשים ומערבבים.

יוצקים לתבנית.

אופים למשך 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

בתיאבון ולבריאות?

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

סדנת מדיטציה למתחילים

צלילים חובקי עולם עם שיר סופר

חיי האדם בראי היוגה חלק א'

גלידה טבעית ביתית

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים