קרדיט על המתכון והתמונה לאמא שלי שמכינה באהבה לאבא שלי בכל הזדמנות את העוגיות הללו???
דף הבית » עוגיות שיבולת שועל טבעוניות
100 ג׳ (1 כוס) קמח כוסמין מנופה
100 ג׳ (1 כוס) קוואקר דק
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1 כפית שטוחה אבקת אפיה
75 ג׳ שוקולד מריר קצוץ
75 ג׳ אגוזי מלך קצוצים
120 ג׳ (חצי כוס ) שמן קוקוס רך
100 ג׳ (1/2 כוס ) סוכר חום
2 בננות רכות בשלות
או 3/4 כוס רסק תפוחי עץ
1 כפית תמצית וניל
1. להניח בקערה
שמן קוקוס רך, סוכר,בננות או רסק תפוחים, תמצית וניל.
לערבב היטב.
2. בקערה נפרדת היבשים : להניח קמח, קוואקר, מלח, קינמון, אבקת אפיה, שוקולד קצוץ, אגוזים מרוסקים.
לערבב היטב חומרים יבשים.
להעביר חומרים יבשים לקערת החומרים הרטובים בהדרגה (כל פעם שליש מהכמות).
3. להניח נייר אפיה על תבנית. לחמם תנור 170 מעלות.
4. ליצור מהבלילה בידיים רטובות כדורים קטנים להניח על התבנית המרופדת בנייר אפיה.
5. לאפות 25-30 דקות
6. לצנן היטב. לאחסן בצנצנת. בתיאבון. מהגר ???❤️
קרדיט על המתכון והתמונה לאמא שלי שמכינה באהבה לאבא שלי בכל הזדמנות את העוגיות הללו???
\