עוגיות פיצוחים מטריפות!

(אין קינוח יותר קליל ונחמד מזה לסיום ארוחת שישי עם כוס תה?)

לקרר לחלוטין לפני שמזיזים מנייר האפייה ולהגיש או לשים בצנצנת הרמטית שתשמור על פריכות ??

עוגיות פיצוחים מטריפות!

(אין קינוח יותר קליל ונחמד מזה לסיום ארוחת שישי עם כוס תה?)

מה צריך?

לעוגיות כ15-20 חתיכות

⅓ כוס כל אגוז- פקאן, קשיו, מקלות שקד קלוף, גרעיני חמניה (לשים ⅓ כוס מכל אחד, אפשר להמיר באגוז אחר כמו מלך/לוז/שקד)

½ כוס סומסום

1 כפית תמצית וניל

½ כפית קינמון

¼ כוס סילאן

מה עושים?

להדליק תנור על 180 מעלות

בעזרת הידיים/סכין לפרק קצת את הפקאן והקשיו לחתיכות גסות

להעביר לקערה ולהוסיף את כל שאר המרכיבים

לערבב טוב טוב

על תבנית מרופדת בנייר אפייה להניח 'תלוליות' של הבלילה (כ3-4 סמ גובה!)

להקפיד שהתלולית צפופה יחסית (שהאגוזים כמה שיותר נוגעים אחד בשני בתלולית צפופה וגבוהה ולא בתפזורת)

אפשר גם להניח כפות במנג׳טים שמיועדים לאפייה

לאפות 12-15 דקות

לקרר לחלוטין לפני שמזיזים מנייר האפייה ולהגיש או לשים בצנצנת הרמטית שתשמור על פריכות ??

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

Be GOOD and Do GOOD

לשבור את הגבולות או להתעלות מעליהם?

כדאי תמיד להיות מוכנים

היביסקוס

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים