נשנוש צ'יפס תפוח

מי מאתנו לא מחפש דרך לנשנש בריא

בעיקר בשבת וחגים – במפגשים חברתיים או משפחתיים

אז הנה לנו נשנוש טעים ובריא

נשנוש צ'יפס תפוח

מאת תמרה צוברי פרם שנטי

מי מאתנו לא מחפש דרך לנשנש בריא

בעיקר בשבת וחגים – במפגשים חברתיים או משפחתיים

אז הנה לנו נשנוש טעים ובריא

צ'יפס – כן יש דבר כזה צ'יפס בריא

שעשוי מפירות / ירקות / שורשים

בשיטה שנקראת ייבוש

הטכניקה הזאת מתבצעת בתנור כאשר מתכנתים את החום לנמוך ביותר

אבל על תוכנית טורבו [זאת שמוציא האויר כמו פן]

טכניקה שהיא גם מעולה לשימור מזון לזמנים שבא לנו

לאכול גם משהו שאינו בעונה….[

זמן הייבוש משתנה על פי גודל החיתוך והחומר המיובש

כלומר אם חתכנו דק, זמן היבוש מתקצר פלאים .

[טיפ לחתוך עם קולפן או עם מנדולינה -אבל בזהירות ]

אז הנה לפנינו צ'יפס תפוח עץ וקינמון

2 תפוחים פרוסים דק במנדולינה

2 כפית סירופ מייפל

1/2 כפית אבקת קינמון

[ניתן לתבל גם באבקת מאקה – סופר פודס מדהים להגברת אנרגיה ]

ההכנה:

לחתוך את התפוחים על ידי מנדולינה[בזהירות] לסלייסים דקים

לתבל אותם בקינמון והמייפל

להניח אותם על גבי משטח נייר אפיה

ולאפות בחום נמוך של עד 100 מעלות

אבל בתוכנית טורבו המפזרת חום ומייבשת

לאחר כשעה להפוך את הצד של התפוחים

עד שמתייבשים

לקרר לגמרי

ואז ניתן לאחסן בצנצנת זכוכית [אם בכלל ישאר משהו על הצלחת ]

מה עוד ניתן לייבש?

הכל : פאפאיה / אננס / תותים / עגבניות / עשבי תיבול ועוד ועוד ….

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

כיצד להתגבר על מחשבות

סוומי סוורופננדה

האתה יוגה אינטנסיב

אורז בריאני

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים