כשהיא מוכנה מערבבים כוס מעורב עם ריבת תפוז ותרכיז פסיפלורה בכמות שווה וקצת לימון עם ג'ינג'ר ומחמאה ממיסים ושופכים על הדלעת ואופים עוד
דף הבית » דלעת אפויה ברוטב פסיפלורה וריבת תפוז
דלעת חתוכה לקוביות גדולות
כוס עם כמות שווה של ריבת תפוז ותרכיז פסיפלורה (עם אין טרי אפשר קפוא)
50 גר חמאה או מחמאה
אופים את הדלעת בתנור עם קצת שמן
כשהיא מוכנה מערבבים כוס מעורב עם ריבת תפוז ותרכיז פסיפלורה בכמות שווה וקצת לימון עם ג'ינג'ר ומחמאה ממיסים ושופכים על הדלעת ואופים עוד
כרבע שעה
טעים טעים!!