דלג לתוכן
דף בית
אודות
שיבננדה בישראל
מהי שיבננדה יוגה
חזון ושליחות
מה הסיפור שלנו?
אשרם שיבננדה בבהמס
אתר הארגון העולמי
Misconduct Policy
יוגה
מערכת שעות שיעורי היוגה
יוגה למתחילים
יוגה למתחילים 2
הכשרת מורים ליוגה על כסאות
מדיטציה
קורס מדיטציה
הדרכת יוגה לילדים ב-ZOOM
סדנת נשימות – פרניאמה
קורסים
קורס חשיבה חיובית
איורוודה
הדרכת יוגה לילדים
דמיון מודרך
קורסי יוגה
קורס להכשרת מורים
עוד
שיעורי תרגול
English
תפריט
דף בית
אודות
שיבננדה בישראל
מהי שיבננדה יוגה
חזון ושליחות
מה הסיפור שלנו?
אשרם שיבננדה בבהמס
אתר הארגון העולמי
Misconduct Policy
יוגה
מערכת שעות שיעורי היוגה
יוגה למתחילים
יוגה למתחילים 2
הכשרת מורים ליוגה על כסאות
מדיטציה
קורס מדיטציה
הדרכת יוגה לילדים ב-ZOOM
סדנת נשימות – פרניאמה
קורסים
קורס חשיבה חיובית
איורוודה
הדרכת יוגה לילדים
דמיון מודרך
קורסי יוגה
קורס להכשרת מורים
עוד
שיעורי תרגול
English
055-882-6365
דף בית
אודות
שיבננדה בישראל
מהי שיבננדה יוגה
חזון ושליחות
מה הסיפור שלנו?
אשרם שיבננדה בבהמס
אתר הארגון העולמי
Misconduct Policy
יוגה
מערכת שעות שיעורי היוגה
יוגה למתחילים
יוגה למתחילים 2
הכשרת מורים ליוגה על כסאות
מדיטציה
קורס מדיטציה
הדרכת יוגה לילדים ב-ZOOM
סדנת נשימות – פרניאמה
קורסים
קורס חשיבה חיובית
איורוודה
הדרכת יוגה לילדים
דמיון מודרך
קורסי יוגה
קורס להכשרת מורים
עוד
שיעורי תרגול
English
תפריט
דף בית
אודות
שיבננדה בישראל
מהי שיבננדה יוגה
חזון ושליחות
מה הסיפור שלנו?
אשרם שיבננדה בבהמס
אתר הארגון העולמי
Misconduct Policy
יוגה
מערכת שעות שיעורי היוגה
יוגה למתחילים
יוגה למתחילים 2
הכשרת מורים ליוגה על כסאות
מדיטציה
קורס מדיטציה
הדרכת יוגה לילדים ב-ZOOM
סדנת נשימות – פרניאמה
קורסים
קורס חשיבה חיובית
איורוודה
הדרכת יוגה לילדים
דמיון מודרך
קורסי יוגה
קורס להכשרת מורים
עוד
שיעורי תרגול
English
דאל קלאסי
מרק מזין וממלא, מתאים ליום חורפי קר!
דף הבית
»
דאל קלאסי
דאל קלאסי
מרק מזין וממלא, מתאים ליום חורפי קר!
החומרים:
3-4 יחידות צפורן
3/4 כפית זרעי חרדל
3/4 כפית זרעי כמון
3/4-1 כפית אבקת כוסברה
3/4-1 כפית אבקת כמון
3/4-1 כפית כורכום או קארי
1 מקל קנמון
1-1.5 כפית מלח
1.5 כפות זנגוויל קצוץ
2-3 כפות שמן
3-4 עגבניות חתוכות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
2.5 כוסות עדשים כתומות
3-4 כוסות מים
אופן ההכנה:
לחמם שמן בסיר.להוסיפ את זרעי החרדל ולפצפץ אותם.
להוסיף זרעי כמון, לערבב, להוסיף צפורן ומקל קנמון ולערבב לעוד מספר שניות.
להוסיף את יתר אבקות התבלינים מלבד המלח.
להוסיף מיידית זנגוויל קצוץ, להשחים תוך כדי ערבוב כ 30 שניות.
לאחר מכן להוסיף את העגבניות לערבב, לכסות ולבשל כ 5 דק' או עד ריכוך. ניתן להוסיף מעט מים במידת הצורך.
לשטוף במסננת את העדשים. להוסיף את העדשים ואת המים, להביא לרתיחה ללא מכסה על אש גבוהה.
לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל לעוד כ 25 דק' על אש נמוכה.
לכבות את האש ולכסות את הסיר. לפזר מעל כוסברה טרייה קצוצה.
בתאבון! המתכון ניתן באדיבות על ידי איילה דיאז
מרכז שיבננדה ליוגה
יוגה אותנטית בתל-אביב
מעבר לקורסים שלנו
כתבות נוספות
קורס יוגה למתקדמים
המשך קריאה
פאד תאי
המשך קריאה
מינסטרונה ירקות עם פסטה קצרה
המשך קריאה
עזרים למדיטציה
המשך קריאה
התחילו את המסע שלכם כאן
למידע נוסף השאירו פרטים
שם מלא
טלפון
מייל
נושא פנייה
בחר נושא פנייה
לורם
לורם
תיבת סימון
אני מסכימ/ה להצטרף לניוזלטר שלנו
כן, זה בדיוק מה שאני צריך