בית לזית

עם אצבע יוצרים גומה עמוקה, ממלאים בזית (וכל תוספת אחרת שרוצים) וסוגרים.

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בחלב סויה, מקשטים בשומשום .

אופים 15-20 דק ב170 מעלות עד שהם מוזהבים ויפים.

בית לזית

המצרכים:

2 כוסות קמח תופח/ קמח+ כפית וחצי אבקת אפייה (חצי מלא חצי לבן, או רבע לבן ורבע חומוס)

רבע כוס+ כף שמן

3/4 כוס רסק תפוחים + 2-3 כפות חלב סויה

קופסת זיתים ללא גלעין

גבינה צהובה מגורדת למילוי (לא חובה)

חצי כפית מלח

לציפוי:

חלב סויה למריחה

שומשום

הכנה:

מערבבים את היבשים, מוסיפים את הרטובים בהדרגה, מערבבים עם כף עד שאי אפשר יותר ואז עוברים ללישה ביד.

לקבלת בצק רך ונוח.

יוצרים כדורים.

עם אצבע יוצרים גומה עמוקה, ממלאים בזית (וכל תוספת אחרת שרוצים) וסוגרים.

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בחלב סויה, מקשטים בשומשום .

אופים 15-20 דק ב170 מעלות עד שהם מוזהבים ויפים.

בתיאבון ולבריאות?

מרכז שיבננדה ליוגה

יוגה אותנטית בתל-אביב

כתבות נוספות

בְּרָהָמָן

סימנים לבריאות

כרוב שלם ממולא

הכוח העצום במנטרה אום – הבסיס של כל הצלילים

התחילו את המסע שלכם כאן

למידע נוסף השאירו פרטים